Blij Ontbijt

Hoe en wat

Hoe werkt het?
Jij kent iemand die best een Blij Ontbijtje verdient, omdat diegene jarig is, zoveel jaar getrouwd of gewoon…..zomaar! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij bieden twee verschillende soorten ontbijt aan. Het Blij Ontbijt en het Super Blij Ontbijt. Bij het kopje Ontbijt kun je lezen wat de inhoud van beide ontbijtjes is. Daarnaast kunnen beide ontbijtjes aangevuld worden met een Kids Knapzak of een flesje Prosecco met bonbons. Denk eens aan een Blij Ontbijt Cadeaubon, origineel cadeau toch! Zo bepaald de ontvanger zelf zijn Blij Ontbijt moment.

Vul het bestelformulier op de website zo volledig mogelijk in en geef zeker ook de gelegenheid door. Wij zorgen dan voor een feestelijk gepersonaliseerd ontbijt.
De geluksvogel ontvangt op de dag zelf een goed gevulde en hippe mand met een heerlijk Blij Ontbijt.

Zakelijk ontbijt?
Geef als bedrijf je medewerkers eens een Blij Ontbijt cadeau (bon) bij bijvoorbeeld een jubileum, geboorte, pensioen of als alternatief kerstpakket.
Of wat dacht je van een Blij Ontbijt voorafgaand aan een vergadering, vraag gerust eens naar de mogelijkheden. 

Wordt een Blij Ontbijt bezorgd?
We komen een Blij Ontbijt op de gewenste dag persoonlijk bezorgen. Binnen een straal van 5 km zijn de bezorgkosten €2,50, daarbuiten rekenen we een vergoeding van € 0.25 ct p.km.

Wat doe ik met het krat en servies? (!!!momenteel bezorgen wij door de corona crisis in tassen ipv kratten, dus geen retour van serviesgoed!!!)
Het enige wat wij van de ontvanger van dit heerlijke ontbijt vragen is het krat incl. servies en toebehoren retour te bezorgen aan de Kilderseweg 19 te Doetinchem. Graag binnen 24 uur, zodat wij iemand anders ook weer kunnen verblijden met dit unieke ontbijt. Retour instructies vindt u in de mand. 

Is er een minimale afname?
Voor zowel het Blij Ontbijt als voor het Super Blij Ontbijt geldt een minimale afname van twee ontbijtjes. Daarnaast kunnen Knapzakjes voor de Kids bijbesteld worden bij minimaal 2 volwassen ontbijtjes. 

Hoe laat worden ontbijtjes bezorgd?
Wij bezorgen op de aangevraagde dag tussen 8.00-10.00 uur, exacte tijdstip gaat in overleg met de aanvrager.

Zakelijk ontbijt?
Geef als bedrijf je medewerkers eens een Blij Ontbijt cadeau (bon) bij bijvoorbeeld een jubileum, geboorte, pensioen of als alternatief kerstpakket.
Of wat dacht je van een Blij Ontbijt voorafgaand aan een vergadering, vraag gerust eens naar de mogelijkheden. 

Is het mogelijk om op rekening te betalen?
Voor zakelijke klanten is het mogelijk om een gespecificeerde rekening te ontvangen, geeft u dit tijdens het bestellen op het aanvraagformulier door.
Voor particuliere klanten, u kunt alvorens het ontbijt bezorgt wordt het verschuldigde bedrag overmaken op het door ons verstrekte rekening nummer of contant komen betalen aan de Kilderseweg 19.

Voorwaarden
Wij werken met verse producten. Blij Ontbijt is niet aansprakelijk voor de eventuele aanwezigheid van stoffen in geleverde producten die een allergische reactie kunnen veroorzaken en evenmin voor de daaruit voortvloeiende gevolgen, indien Blij Ontbijt op het moment van levering daarvan niet op de hoogte was of kon zijn.